fito’YOUNG

A KOMEDÓTALANÍTÓ – fiatalabb vendégeink számára

A fiatal bőr rugalmassága, hidratáltsága megfelelőnek tűnhet, ugyanakkor a túlzott faggyútermelés és a környezeti ártalmak hatására gyakran képződnek a bőrfelszínen sötétebb színű komedók, illetve gyulladásuk során pattanások, aknék.  A Fito’YOUNG E.X.T. kezelés során  bőr- és komedó tisztítást végzünk olyan célzott természetes  hatóanyagokkal, mint a mandula, a bio zsálya vagy a bio mandarin. A kezelés eredményeképpen a bőr állapota fokozatosan javul, a pórusok kitisztulnak, a gyulladás enyhül a bőrfelszínen.

 

A KEZELÉS MENETE
Letisztítás, Tonizálás, Peeling, Tonizálás, Gőz/Felpuhítás és masszírozás, Komedók Eltávolítása, Tonizálás, Vio, Összehúzó/Nyugtató Maszk, Tonizálás, Befejező Ápolás

KEZELÉSI IDŐ: 60 perc

A KEZELÉS ÁRA: 3.800 Ft, 

Figyelem! Egyes legújabb kutatások szerint az aknék képződése szoros összefüggést mutat a fokozott IGF szinttel és az inzulin-rezisztenciával, ezért aknés vendégeinknek javasoljuk, hogy az étrend során kerüljék az egyszerű szénhidrátok (gabonafélék), a cukrok és a tej fogyasztását!

A kezelés mögött rejlő titkok:

A kezelés mögött rejlő titkok:

  • Bio Zsálya: elősegíti a hámsejtek megújulását, kiegyensúlyozza a zsíros bőr működését, szabályozza a faggyúmirigyeket, erősíti a bőr természetes immunitását, frissítő összehúzó hatású.
  • Bio Teafa olaj: védi a bőrt a fertőzések ellen, elősegíti az aknék gyógyulását anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
  • Bio Szegfűszeg olaj: fertőtlenítő és baktériumok fejlődését gátló hatása van.
  • Bio Mandarin kivonat:  antiszeptikus és regeneráló hatású  , visszaadja a zsíros bőr egyensúlyát, megőrzi a bőr természetes védőrétegét.
  • Bio Csipkebogyó Zselé: a pórusok összehúzására és a bőr megnyugtatására, regenerálja a bőrfelszín, nyugtatja a gyulladásos gócokat.
  • Bio Uborka: vitaminokban és nyomelemekben gazdag, faggyúszabályozó, összehúzó hatású összetevőket tartalmaz, elősegíti a zsíros, vegyes bőr normális működését.
  • AHA Gyümölcssav: hámlasztó szérum, cukornádból előállított glikolsavval és AH savas gyümölcsök kivonatával. 
  • Bio Papaya, Ananász: papain  és bromalin enzim  kíméletesen, de hatékonyan oldja a felső hámréteget, a bőr megújul felkészül a további hatóanyagok befogadására.

Lépj kapcsolatba velünk!

Irodánk:
1147. Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.

+36-1-329-4298

+36-1-329-4060

info@st-beauty.co

Hétfőtől, péntekig, 9:00-17:00-ig

 
Székhely:
ST Beauty kft. 
1027. Bp. Bem J. u. 9.