Menu
No products in the cart.

fito’YOUNG

A KOMEDÓTALANÍTÓ – fiatalabb vendégeink számára

A fiatal bőr rugalmassága, hidratáltsága megfelelőnek tűnhet, ugyanakkor a túlzott faggyútermelés és a környezeti ártalmak hatására gyakran képződnek a bőrfelszínen sötétebb színű komedók, illetve gyulladásuk során pattanások, aknék. A Fito’YOUNG E.X.T. kezelés során alapos bőr- és komedó tisztítást végzünk olyan célzott természetes  hatóanyagokkal, mint a mandula, a zsálya vagy a narancs. A kezelés eredményeképpen a bőr állapota fokozatosan javul, a pórusok kitisztulnak, a gyulladás enyhül a bőrfelszínen.

A KEZELÉS MENETE
Letisztítás, Tonizálás, Peeling, Tonizálás, Gőz/Felpuhítás és masszírozás, Komedók Eltávolítása, Tonizálás, Vio, Összehúzó/Nyugtató Maszk, Tonizálás

KEZELÉSI IDŐ: 60 perc

A KEZELÉS ÁRA: 3.800 Ft

Figyelem! Egyes legújabb kutatások szerint az aknék képződése szoros összefüggést mutat a fokozott IGF szinttel és az inzulin-rezisztenciával, ezért aknés vendégeinknek javasoljuk, hogy az étrend során kerüljék az egyszerű szénhidrátok (gabonafélék), a cukrok és a tej fogyasztását!

A kezelés mögött rejlő titkok:

  • Zsálya: elősegíti a sejtek megújulását, kiegyensúlyozza a zsíros bőr működését, szabályozza a faggyúmirigyeket, erősíti a bőr természetes immunitását.
  • Narancs kivonat: visszaadja a zsíros bőr egyensúlyát, összehúzó hatású.
  • Csipkebogyó kivonat: magas C-vitamin tartalmú, növeli a sejtek regenerálódási képességét, feszessé és rugalmassá teszi a bőrt, összehúzza a kitágult pórusokat.
  • Papaya kivonat: a fehérjebontó papain enzim kíméletesen eltávolítja a bőr felső elhalt hámsejtjeit, elősegítve a faggyúmirigyek kiürülését elősegíti a sejtek regenerálódását, feszesíti és rugalmasítja a szöveteket, meggyorsítja az elhalt hámsejtek leválását.

Lépj kapcsolatba velünk!

Irodánk:
1147. Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.

+36-1-329-4298

Hétfőtől, péntekig, 9:00-17:00-ig
 
Székhely:
ST Beauty kft. 
1027. Bp. Bem J. u. 9.