fito'PURE

A zsíros és vegyes bőr kezelése

A zsíros bőr kialakulásában elsősorban öröklött alkati tényezők játszanak szerepet. Jellemzője a fokozott faggyútermelés, amely során a bőrfelszín olajos csillogásúvá válik (Sebborhoea oleosa), illetve sok esetben száraz, hámlik, gyakran mitesszeres és pattanásos (Sebborhoea sicca). A Fito’PURE kezelés természetes hatóanyagaival, mint a bio zsálya, bio teafa és szegfűszeg olaj,  bio papaya és az ezüst kolloid  kivonatok hozzájárulnak  a zsíros és vegyes bőr működésének normálizálásához.

A KEZELÉS MENETE

Letisztítás, Peeling, Tonizálás, Szemkörnyék Ápolás (igényes bőrre 25 év felett), Masszírozás  és gőzölés, Tonizálás, VIO, Iontoforézis, ultrahang v. mezo, Összehúzó Maszk, Tonizálás, Tápláló Maszk, Tonizálás, Befejező Ápolás

KEZELÉSI IDŐ: 90 perc

A KEZELÉS ÁRA:  5.800 Ft

A kezelés mögött rejlő titkok:

  • Bio Zsálya: elősegíti a hámsejtek megújulását, kiegyensúlyozza a zsíros bőr működését, szabályozza a faggyúmirigyeket, erősíti a bőr természetes immunitását, frissítő összehúzó hatású.
  • Bio Teafa olaj: védi a bőrt a fertőzések ellen, elősegíti az aknék gyógyulását anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
  • Bio Szegfűszeg olaj: fertőtlenítő és baktériumok fejlődését gátló hatása van.
  • Bio Mandarin kivonat:  antiszeptikus és regeneráló hatású  , visszaadja a zsíros bőr egyensúlyát, megőrzi a bőr természetes védőrétegét.
  • Bio Csipkebogyó Zselé: a pórusok összehúzására és a bőr megnyugtatására, regenerálja a bőrfelszín, nyugtatja a gyulladásos gócokat.
  • Bio Uborka: vitaminokban és nyomelemekben gazdag, faggyúszabályozó, összehúzó hatású összetevőket tartalmaz, elősegíti a zsíros, vegyes bőr normális működését.
  • AHA Gyümölcssav: hámlasztó szérum, cukornádból előállított glikolsavval és AH savas gyümölcsök kivonatával. 
  • Bio Papaya, Ananász: papain  és bromalin enzim  kíméletesen, de hatékonyan oldja a felső hámréteget, a bőr megújul felkészül a további hatóanyagok befogadására.

Lépj kapcsolatba velünk!

Irodánk:
1147. Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.

+36-1-329-4298

+36-1-329- 4060

Hétfőtől, péntekig, 9:00-17:00-ig
 
Székhely:
ST Beauty kft. 
1027. Bp. Bem J. u. 9.