Menu
No products in the cart.

Általános Szerződési Feltételek

Hogyan vásárolhatsz?

 • 1. Válaszd ki a neked tetsző termékeket.
 • 2. Rakd be a kosárba és küldd el a rendelést nekünk. (a rendeléshez nem szükséges regisztrálnod) 
  Elektromos termékeinkből viszonteladókat is kiszolgálunk. 3 vagy annál több egyfajta termék rendelése esetén árainkból 20% engedményt adunk. (Kivétel az akciós termékek.)
 • 3. A rendelt termékekről a visszaigazolást megkapod e-mailen a várható szállítási határidőkkel. Bruttó 13.000 Ft alatti megrendelés esetén nettó 1.000 Ft  (bruttó 1.270 Ft) csomagolási és postázási költséget számítunk fel.
 • 4. A futárszolgálat sofőrje a szállítás pontos időpontjáról telefonon értesíteni fog.
  (A rendeléstől számított általában 4 munkanapon belül várhatod a termék(ek) megérkezését.) 
 • 5. A termékeket a futárnak kell készpénzben kifizetned vagy előre is fizetheted.
 • 6. A választott termékeket használd egészséggel!
 • 7. Tapasztalataidat oszd meg barátaiddal, nézzetek be és vásároljatok nálunk legközelebb is…

Üzletszabályzat

Az eladó adatai: 
Az általad megrendelt termékeket az ST Beauty Kft. (Cím: 1027. Budapest, Bem József u. 9. Telephely: 1147 Budapest,Ilosvai S. u. 5. Adószám: 13933814-2-41) szállítja, mint eladó. Cégünk jogelődjeivel 1991 óta van jelen a hazai szépségápolási piacon. Jelentős beszállítói vagyunk közel 2000 fodrászatnak és kozmetikának.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A vásárolt áruk jellemzőit az árucikk információs oldalából tudhatod meg részletesen.

A termékek részletes magyarnyelvű használati utasítást tartalmaznak és rendelkeznek a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási feltételek eltérhetnek egymástól.

Egyéb feltételek:
Az ST Beauty Kft. ezúton tájékoztat, hogy személyes adataidat a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az adatokat az adatközlő beleegyezése nélkül harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

Külön rendelkezésed hiányában a salontrend.com a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól. További részletek alul, az Adatvédelem fejezetben!

Ügyfélszolgálatunkat a  (info kukac salontrend.com) e-mail címen érheted el.
Amennyiben észrevételed vagy esetleg panaszod van ugyan erre a címre küldj egy e-mailt nekünk. 

Az salontrend.com webáruház üzemeltetőjének adatai: ST Beauty Kft. 
Adószáma: 13933814-2-41 
Cégjegyzékszáma: 01-09-880583 
A székhely címe: 1027. Budapest, Bem J. u 9. Th: 1147 Bp, Ilosvai Selymes utca 5. 
Telefon: (1) 329-4060 
E-mail cím: (info kukac salontrend.com)

Az üzlet és a telephely címe: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 5.

Jogi, etikai feltételek
GM regisztrációs szám: 2007. törvény szerint nem szükséges  
Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat) 
Címe: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 5. 
Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás: Munkanapokon 9-14 óráig, szombaton és vasárnap: zárva 
Telefonszáma: (1) 329-4060 
Telefonos ügyelet nyitvatartás: Munkanapokon 9-17 óráig.

Kötelező válaszadási idő az e-mailen beérkezett megkeresésekre: 2 munkanap

Vásárlási feltételek:
Teljesítés módjai: Csomagküldő cég általi házhozszállítás.

Teljesítés költsége: Belföldre a szállítási feltételek szerint bruttó 10.000- Ft feletti értéknél ingyenesen házhozszállítással és csomagolási díjjal. Bruttó 13.000,- Ft alatti rendelés esetén összesen plusz nettó 1.000,- Ft (bruttó 1.270,-Ft) szállítási és csomagolási díjért.

Külföldre a szállítási díjjal kapcsoaltban minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.

Elektromos termékeinkből viszonteladókat is kiszolgálunk. 3 vagy annál több egyfajta termék rendelése esetén árainkból 20% engedményt adunk.(Kivétel az akciós termékek.)

Fizetési mód: A rendelés átvételekor a futárnak készpénzzel vagy előre is fizethetsz.

Egyéb feltételek: Az online megrendelt termékek kiszállítása általában – maximum 4 munkanapon belül, a GLS futárszolgálattal, utánvéttel történik.

Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítünk a várható szállításról.

Az üzletben átveendő termékrendelés esetén, általában a rendeléstől számított második munkanapon rendelkezésre áll a termék.

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei: A termék tárgyoldalon 
Termékekre érvényes jótállás és annak részletei: A termék tárgyoldalon

Az elállási jogról:: 
“a csomagolás felbontása után higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemû, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, samponok, kozmetikumok, étrend kiegészítõk) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerzõdéstõl. Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást, a védõfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba. Ehhez webáruházunkba az átvételtõl számított 14 napon belül jelezni kell a visszaküldés szándékát. A GLS futárszolgálat pedig a vásárló költségére kérésre vissza is szállítja a megvásárolt terméket, amelynél nem feltétel, hogy pontosan 14 napon belül meg is kapjuk. A leadott rendelésektõl való elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

ADATVÉDELEM: 
GM Jelen adatvédelmi tájékoztató elfogadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az ST Beauty Kft. (a továbbiakban: Adatkezelõ)által üzemeltetett weboldalak látogatása során megadott személyes adataimat az Adatkezelõ piackutatás és közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljából, a cél fennállásának teljes idõtartama alatt kezelje és ennek során részemre elektronikus hírlevelet és/vagy mobiltelefonra szöveges üzenetet küldjön. Elfogadom, hogy a jövõben az Adatkezelõ a személyes adataimat olyan további, vele együttmûködõ, indokolt esetben harmadik országbeli cégeknek is átadja, amelyek az elõbb említett cél megvalósítása során az Adatkezelõ partnereinek minõsülnek. Az Adatkezelõ kijelenti, hogy a személyes adatokat kizárólag a fent írt célból használja, illetve azokat csak ezen cél elérése érdekében továbbítja, a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény elõírásainak megfelelõen. Fontos tudnivalók: Az Adatkezelõ által üzemeltetett weboldalak általában ingyenesen és személyes adatok megadása nélkül látogathatók, azonban elõfordulhat, hogy bizonyos weboldalak egyes részeinek eléréséhez regisztráció, és ezzel egyidejûleg személyes adatok megadása szükséges. Ezzel együtt, bármely weboldalon történõ bármely regisztráció során az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, azaz a látogató szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért személyes adatait. A személyes adatok megadásával egyidejûleg az adatkezeléssel érintett személy kijelenti, hogy az így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti az Adatkezelõ részére. Az érintett az info kukac salontrend.com elektronikus e-mail címen tájékoztatást kérhet személyes adatai kezelésérõl, kérheti továbbá személyes adatainak helyesbítését és törlését (ez utóbbit megteheti postai úton is a székhelyre címezve való levélküldéssel). Emellett az adatkezeléssel érintett személyt megilleti a tiltakozási jog, valamint a bírósági jogérvényesítés joga. Adatkezelõ megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy biztosítsa az adatok biztonságos, sérülésmentes kezelését és az ehhez szükséges adatkezelési rendszerek kiépítését, mûködtetését. Adatkezelõ gondoskodik arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse. Adatkezelõ megtesz minden tõle telhetõt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg. A fenti kötelezettségvállalást az Adatkezelõ az adatkezelési tevékenységben részt vevõ munkavállalói részére is elõírja.Szállítási infók

A teljesítés módja: csomagküldő cég (GLS) általi házhozszállítás. A rendelés elindulásakor emailen értesítőt kapsz. Az érkezés napján is email értesítőt kapsz a kiszállító futár telefonszámával.

A teljesítés költsége: Belföldre a szállítási feltételek szerint bttó. 13.000Ft feletti értéknél ingyenes házhozszállítással és csomagolási díjjal. Bttó. 13.000,-Ft  alatti rendelés esetén a szállítási és csomagolási díj összesen nettó 1.000,- Ft (bttó. 1.270,-Ft). Külföldre a szállítási díjról minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.. 

Fizetési mód: A rendelés átvételekor a futárnak készpénzzel vagy előre is fizetheted. Egyéb feltételek: Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 4 – munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítünk a várható szállításról. Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei: A termék tárgyoldalon.

Termékekre érvényes jótállás és annak részletei: A termék tárgyoldalon.Garancia

A számlán szereplő vásárlási naptól számított 1-3 évig (márkától és terméktől függően – részletek a Terméklapon) adunk garanciát termékünkre. 
– Ha a garanciaidő alatt bármilyen probléma adódik a készülékkel, – amely valóban a termék hibája (anyaga vagy a gyári összeszerelés következménye) -, akkor a kár mértékének megfelelően vagy megjavítjuk a készüléket, vagy kicseréljük a hibás alkat-részt, vagy egy új és hibátlan termékkel pótoljuk az előzőt. 
– A garancia nem terjed ki azokra az esetekre, amikor a meghibásodás a helytelen használat következménye (helytelen feszültség vagy nem megfelelő konnektor használat, leejtés, törés, – illetve, ha az otthoni használatra szánt készüléket professzipnális célra pl. fodrászat használod). 
– Nem érvényes a garancia azokban az esetekben sem, amikor a kár hatása jelentéktelen, vagy ha a készülék megfelelő módon működik. 
– A garancia megszűnik, ha nem hivatalos szerviz szakembere végez javítást a terméken. 
– A Salontrend.com hivatalos szervizének címe: 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 5. ST Beauty Kft.  
– A garancia csak akkor érvényes, ha a törvény által megkövetelt módon a garanciakártyán megtalálható a vásárlás dátuma, és az eladó cég pecsétje. 
– Garanciánk a garanciaidő alatti többszöri javításra is kiterjed. 
– Garanciaigény esetén keresd fel az Salontrend.com kereskedőt a hibás készülékkel és a hozzátartozó garancia kártyával.